hitsHei, lenge siden sist. 

Veldig dårlig på å blogge for tiden. Grunnen er vel at jeg stresser med å bestå studiet, haha. 2 andre året har vært tøft både med det faglige og det psykiske. Det å mislykke i noe gjør bare ting verre. Det å stryke på eksamen, gjøre innleveringer på nytt gir ikke akkurat deg mestringsfølelse. Man føler seg håpløs og ikke god nok. Selvom man prøver sitt beste, så er ikke det godt nok. Har blitt fortalt siden jeg var liten at det å prøve sitt beste er ikke godt nok, man må jobbe hardere.

Ikke mange som vet at jeg sliter og har det tungt til tider. Det går opp og ned hele tiden, som en berg-og-dal-bane. Har hatt det hele livet og det er der fortsatt og det går aldri bort. Vonde tanker, følelsen å ikke være god nok, håpløsheten, ensomheten og null mestringsfølelse tar knekken på meg, og sikkert for mange andre som sliter psykisk.  

Den psykiske siden har dratt meg ned og fokus på skole ble vanskelig. Jeg spiste mindre, gikk ned i vekt, straffet meg selv når jeg spiste usunt og spiste ikke en drit dagen etter. Det var straffen jeg ga meg selv. Selvom jeg visste at mat er viktig og det å få i seg næringsstoffer og energi for dagen. Slet med søvnen også, døgnrytmen var ikke plass og fikk bare 3-4 timer søvn hver dag. Helt til en dag jeg nesten besvimte og merka selv at jeg ikke kunne fortsette slik som jeg gjorde, men jeg søkte ikke hjelp. Tenkte dette klarer jeg jo selv. Har jo klart meg til nå, hvorfor skal jeg ikke klare dette da? 

Jeg hadde ikke nok energi til å gjøre noe og var i min egen boble. Helt til vennene mine fra studiet grep inn og ga meg hjelp. Noe jeg setter veldig pris på nå i dag. Kanskje ikke den beste måten de gikk frem på, men jeg fikk i hvert fall hjelp. Siden jeg ikke klarte å gjøre det selv. Syns tanken på det var ubehagelig og skummelt. Ville ikke at andre skulle vite at jeg sliter, at de syns synd på meg. Siden føler at det er jeg ikke verdt. Er så mange andre som har det verre enn meg, og fortjener så mye bedre. Nå har ikke jeg akkurat fortalt dere alt. Siden klarer ikke gå dypere nå. Er tøft bare ved å dele dette med dere. 

- Camilla 


  2 kommentarer på "Min psykisk side"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Camilla
Hei :) Jeg er en jente på 22 år. Jeg skriver om det som interesserer meg og om reiselivet mitt.

Følg meg her :)arkiv


· August 2018 · Juni 2018 · Januar 2018 · September 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · Desember 2016 · Oktober 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · September 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014


kategorier


· Baking · Blogg · Campus Elverum · Middagstips · Reise · Solborg FHS


linker


· Bakeblogg · blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.